IDALOGGASVARTstor2

BRÖLLOPSFOTOGRAFERING

Kärleken vet.
Leva vårt liv tillsammans, dela vår tid tillsammans. Så ska det bli, hela vårt liv.
Håll om mig, håll min hand. Allt vi vill blir sant. Vi kan klara allt, finna svar på allt.
Kärleken vet. Kärleken vet.

Text av Mikael Wiehe

Välja rätt bröllopsfotograf

Att planera sitt bröllop är både roligt och svår. Att bestämma plats för vigsel och fest, dekoration, kläder, blommor, mat och diverse detaljer kan vara minst sagt klurigt.  
Val av fotograf är en väldigt viktig del i detta och bilderna kommer följa er hela livet. För när tårtan är uppäten, valsen är dansad och gästerna gått hem är det bara minnena och bilderna som finns kvar. 
 
Så, vad för bröllopsbilder vill ni ha? Vilken bildstil föredrar ni? Nära och detaljerat eller med stora perspektiv? Ljusa och glada bilder eller mörka och stämningsfulla?  Vill ni bli uppställda och poserade eller leka och stoja framför kameran? Är bildkvaliteten eller priset viktigast?
Många frågor ni bör tänka igenom innan ni bestämmer er...
 Välj er bröllopsfotograf med hjärtat.

Att välja mig

Jag är kär i kärleken!
Varma känslor och vackra platser är det jag brinner för.
Jag älskar naturens vackra färger och solens sköna ljus och gör allt för att synka detta på bästa sätt i era bilder.

Jag fokuserar på er - vem ni är och hur ni är perfekta för varandra. För mig är de äkta känslorna det viktigaste, att fånga ögonblicket och frysa stunden och nuet. 

Det är såklart viktigt att ni känner er avslappnade tillsammans med mig och framför kameran. Jag hjälper er och guidar er så att ni känner er trygga och får en mysig stund.
Tillsammans skapar vi magiska bilder för er att njuta av hela livet!

Bröllopsmöte

Jag tycker att vi bokar in en liten fika där vi kan träffas och lära känna varandra. Då får ni berätta om er själva, om era planer för bröllopet och om era önskemål av fotograferingen.