IDALOGGASVARTstor2

Bada balja med blommor och blad

Vad är lika njutbart som ett varmt långt bad? Det ger både avslappning och återhämtning och så blir man ren samtidigt. Snacka om att kombinera nytta med nöje!

Jag är sällan den som badar i havet eller sjön eller knappt ens i en pool. Men jag älskar att bada badkar! För mig är det högkvalitativ egentid och jag har gjort det till en ritual. Jag badar varannan kväll, när barnen somnat, när lugnet och tystnaden lägger sig över vårt hem. Då tappar jag upp karet med för varmt vatten, badsalt, badbomb eller doftande skum och tänder några ljus. Allt för att skapa ett mysigt rum för kropp och sinne. Ibland lyssnar jag på en bra ljudbok eller någon stillsam musik, ibland surfar jag runt på cyberspace, shoppar kläder, svarar på mail, scrollar runt på Instagram. Vad än så är detta något jag verkligen älskar att göra. Att duscha är för mig enbart en nödlösning, inget annat. Det är mer stressande än lugnande. Bara det att lyckas bli blöt över hela kroppen är ju lite av en sport!
Människor som badar är min typ av människor. Vi förstår varandra!

De flesta av oss tycker om att bada. Det är som att varje varmt bad påminner våra kroppar om tiden då vi låg i vår moders mage. Minnet av det kärleksfullt vaggande hav av trygghet från var vi en gång skapades. Det ligger i vår natur.

När du bokar en barnfotografering i min studio har du möjlighet att välja till en badfotografering efteråt. Då fotograferar vi först de sedvanliga bilderna såsom önskat och sedan får barnet bada i varmt skönt vatten i en vacker balja med blommor och blad och massor av roliga bubblor och skum. Det blir livfulla bilder utöver det vanliga. Självklart fotograferas inga privata kroppsdelar, även om små barnrumpor är väldans gulliga. 

Så varför inte boka in en badfotografering i samband 1-årsfotograferingen? Blommor och färger anpassas efter tycke och smak och jag använder väldigt gärna levande växter och blomster som rekvisita. Valfri mängd plask och glädjetjut ingår. 

Simma lugnt!

Skriv gärna något: