IDALOGGASVARTstor2

fyrbenta vänner

Hundar. Fyrbenta vänner, med kärlek så villkorslös och en lojalitet svår att jämföra med någon annan relation.
Jag har själv aldrig haft någon egen hund, jag är mer utav en så kallat ‘kattmänniska’ och det var faktiskt bara för ett par år sedan jag kom över min hundrädsla, som av någon outgrundlig anledning alltid annars bott i mig.
Men de senaste åren har jag umgåtts med hundar på nära håll i olika situationer, försökt förstå vad det är för typ av varelser och lärt känna olika individer och deras personligheter. Och jag måste påstå att jag nu faktiskt på riktigt förstår vem människans bästa vän är. För den äkta kamratskap mellan hund och dens människor är så genuin och trogen, något jag verkligen beundrar. Det är något med det ordlösa språket, det outtalade men ändå så tydliga och självklara. 

Så med åren har jag förälskat mig mer och mer i fotografering av hundar och tillsammans med deras husse och matte. Just för att kärlek och relationer tilltalar mig på djupet, sprider glädje och blir för mig  personligen ett värdefullt uppdrag - att föreviga ögonblick tillsammans med en familjemedlem på bild, något ovärderligt. 

Tror du jag ser fram emot att få fotografera just din fyrfotade vän?
Om jag gör!!
Vi bestämmer tillsammans en plats; en vacker grönskande trädgård, eller en slingra grusväg uti barrskogen, eller ute vid kustlinjen på en sandig strand. Sen träffas vi där, hälsar på varandra och fotograferar helt utan stress eller press. Allt för att få en trevlig stund tillsammans och fina minnesvärda bilder för er att älska. Och jag blir glad i hjärtat, för att jag fick detta ärofyllda uppdrag.
Så vad väntar vi på? Hör av dig så pratar vi mer!

 

Boka hundfotografering

Skriv gärna något: