IDALOGGASVARTstor2

Nystart

Januari, ny månad, nytt år, nytt decennium. Ett passande tillfälle för nystart. Inte sant?


Jag har som alltid huvudet fullt av nya idéer, långa to-dolistor och storslagna planer. Sen har jag såklart som alla andra en hel del tvivel, ängslan och oro också...
Men nu har jag bestämt mig för att satsa helhjärtat på mina drömmar, på det som gör mig glad och att samtidigt försöka få livets balansbräda att väga jämt. Det är ingen jättelätt uppgift jag tar mig an, men definitivt en investering och väl värt mödan. 
Så vad menar jag?
Jo, som de flesta borde kunna gissa sig till, så älskar jag fotografi! Jag brinner för att frysa ögonblick och spara värdefulla minnen på bild, så man kan plocka fram dem igen när man vill och behöver - få återuppleva livet. För livet är här och nu, och dagarna som går kommer inte tillbaka. Bilder är för mig som en tidsresa, en högst personlig och ovärderlig skatt.
Så jag ska fotografera mer. Lägga fler timmar på mitt företag, bygga vidare, utveckla och förbättra. Och även om jag är en hialös person ska jag ta det hela med ro. Sakta men säkert. Mitt mål är att få ihop arbetsliv, familjeliv och fritid i harmoni och balans. 

Här i bloggen kommer jag att skiva om min verksamhet, visa bilder från olika fotograferingar och berätta om mina tankar och värderingar. Jag hoppas ni ska finna det intressant och vill följa mig i allt detta, att jag kanske till och med kan inspirera någon eller i alla fall få höra ett och annat hejarop ibland.

2020 är säkert en nystart för väldigt många på en massa olika plan. Och jag beundrar de som rannsakar sig själva, reflekterar, drömmer och vågar göra medvetna val i sina liv - stora som små. 
Så för mig blir det nu full fokus på skaparglädje, målmedvetet arbete och att leva som jag lär. 

/Ida Hultberg

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marianne Ahlberg » Blommor i håret:  ”Tack för tipset och vilka otroligt vackra bilder”

  • Mamma » Vår värld i kaos:  ”Så kloka tankar När jag besökt någon del av världen med mycket fattigdom och elä..”

  • Marianne » Överlev VAB-dagarna:  ”Jättemånga bra tips Inte alltid småbarnsföräldrar hinner med det du beskriver an”

  • Marianne Ahlberg » Weekend i Gdansk:  ”Hänt mycket i Polen sedan jag var där för sådär 20 år sedan”

  • Storm » Weekend i Gdansk:  ”Låter faktiskt trevligt det där. ”

Bloggarkiv

Etikettmoln